Skip navigation
Inglés
Español
Inicio
Colecciones
Investigación (CRIS)
Acerca de
Explorar por
Publicaciones
Estadísticas
Entrar / Registrarse
Mi DSpace
Alertas
Editar perfil
Repositorio Institucional UCA
Repositorio Institucional UCA
Publicaciones
Buscar por Tema
VINO TINTO
Introduzca un tema
O bien, seleccione una letra de abajo para navegar por tema
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Ordenar por:
Fecha de envío
Fecha de publicación
En orden:
Ascendente
Descendente
Resultados por página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Registro:
Todo
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 1 a 12 de 12
RIS
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Enviar por mail
Vista previa
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
2018
Chemical characterization of an encapsulated red wine powder and its effects on neuronal cells
Rocha Parra, Diego F.
;
Chirife, Jorge
;
Zamora, María Clara
;
de Pascual-Teresa, Sonia
2017
Drying/encapsulation of red wine to produce ingredients for healthy foods
Álvarez Gaona, Izmari Jasel
;
Rocha Parra, Diego F.
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2017
Efecto sobre las especies reactivas de oxigeno (ROS) de desalcoholizados de vino tinto y sidra en una linea celular neuronal SH-SY5Y
Rocha Parra, Diego F.
;
Chirife, Jorge
;
Zamora, María Clara
;
Veses, Ana
;
de Pascual-Teresa, Sonia
2009
Effect of ethanol level in the perception of aroma attributes and the detection of volatile compounds in red wine
Goldner, María Cristina
;
Zamora, María Clara
;
Di Leo Lira, Paola
;
Gianninoto, Hernando
;
Bandoni, Arnaldo
2010
Effect of polyphenol concentrations on astringency perception and its correlation with gelatin index of red wine
Goldner, María Cristina
;
Zamora, María Clara
2016
Estudio preliminar del secado spray de vino tinto Cabernet Sauvignon
Álvarez, Izmari Jasel
;
Bater, Caterina
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2022
Fideicomiso inmobiliario-vitivinícola en Buenos Aires
Álvarez, Juan Nahuel
2013
Freeze-drying encapsulation of red wine polyphenols in an amorphous matrix of maltodextrin
Sánchez, Virginia Estela
;
Baeza, Rosa
;
Galmarini, Mara Virginia
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2016
Influence of storage conditions on phenolic compounds stability, antioxidant capacity and colour of freeze-dried encapsulated red wine
Rocha Parra, Diego F.
;
Lanari, M. C.
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2022
Multi-method sensory approach to describe the effect of microwave-assisted extraction and addition of stems on the mouthfeel sensations of Bonarda wines from Mendoza (Argentina)
Álvarez Gaona, Izmari Jasel
;
Fanzone, Martín
;
Sari, Santiago
;
Catania, Aníbal
;
Coronado, Ignacio
;
Jofré, Viviana Patricia
;
Zamora, María Clara
;
Galmarini, Mara Virginia
2018
Spray drying encapsulation of red wine : stability of total monomeric anthocyanins and structural alterations upon storage
Álvarez Gaona, Izmari Jasel
;
Bater, Caterina
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2019
Spray-dried Ancellotta red wine : natural colorant with potential for food applications
Álvarez Gaona, Izmari Jasel
;
Fanzone, Martín
;
Sari, Santiago
;
Assof, Mariela
;
Pérez, Dolores
;
Chirife, Jorge
;
Zamora, María Clara