Skip navigation
Inglés
Español
Inicio
Colecciones
Investigación (CRIS)
Acerca de
Explorar por
Publicaciones
Estadísticas
Ayuda
Servicios
Mi DSpace
Alertas
Editar perfil
Repositorio Institucional UCA
DSpace-CRIS @ UCA
Publicaciones
Buscar por Tema
VINO TINTO
Introduzca un tema
O bien, seleccione una letra de abajo para navegar por tema
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Ordenar por:
Fecha de publicación
Fecha de envío
En orden:
Ascendente
Descendente
Resultados por página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Registro:
Todo
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 1 a 11 de 11
Vista previa
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
2018
Chemical characterization of an encapsulated red wine powder and its effects on neuronal cells
Rocha Parra, Diego F.
;
Chirife, Jorge
;
Zamora, María Clara
;
de Pascual-Teresa, Sonia
2017
Drying/encapsulation of red wine to produce ingredients for healthy foods
Álvarez Gaona, Izmari Jasel
;
Rocha Parra, Diego F.
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2017
Efecto sobre las especies reactivas de oxigeno (ROS) de desalcoholizados de vino tinto y sidra en una linea celular neuronal SH-SY5Y
Rocha Parra, Diego F.
;
Chirife, Jorge
;
Zamora, María Clara
;
Veses, Ana
;
de Pascual-Teresa, Sonia
2009
Effect of ethanol level in the perception of aroma attributes and the detection of volatile compounds in red wine
Goldner, María Cristina
;
Zamora, María Clara
;
Di Leo Lira, Paola
;
Gianninoto, Hernando
;
Bandoni, Arnaldo
2010
Effect of polyphenol concentrations on astringency perception and its correlation with gelatin index of red wine
Goldner, María Cristina
;
Zamora, María Clara
2016
Estudio preliminar del secado spray de vino tinto Cabernet Sauvignon
Álvarez, Izmari Jasel
;
Bater, Caterina
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2013
Freeze-drying encapsulation of red wine polyphenols in an amorphous matrix of maltodextrin
Sánchez, Virginia Estela
;
Baeza, Rosa
;
Galmarini, Mara Virginia
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2016
Influence of storage conditions on phenolic compounds stability, antioxidant capacity and colour of freeze-dried encapsulated red wine
Rocha Parra, Diego F.
;
Lanari, M. C.
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2022
Multi-method sensory approach to describe the effect of microwave-assisted extraction and addition of stems on the mouthfeel sensations of Bonarda wines from Mendoza (Argentina)
Álvarez Gaona, Izmari Jasel
;
Fanzone, Martín
;
Sari, Santiago
;
Catania, Aníbal
;
Coronado, Ignacio
;
Jofré, Viviana Patricia
;
Zamora, María Clara
;
Galmarini, Mara Virginia
2018
Spray drying encapsulation of red wine : stability of total monomeric anthocyanins and structural alterations upon storage
Álvarez Gaona, Izmari Jasel
;
Bater, Caterina
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2019
Spray-dried Ancellotta red wine : natural colorant with potential for food applications
Álvarez Gaona, Izmari Jasel
;
Fanzone, Martín
;
Sari, Santiago
;
Assof, Mariela
;
Pérez, Dolores
;
Chirife, Jorge
;
Zamora, María Clara