Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/17705
Título: Consumption of vegetables as a health factor
Autor: Castagnino, Ana María 
Díaz, K. E. 
Rosini, María Belén 
Palabras clave: ALIMENTACIONPREVENCION DE ENFERMEDADESESPECIES VEGETALESFRUTASALIMENTOS SANOSPRODUCCION ALIMENTARIACONSUMIDORES
Fecha de publicación: 2023
Cita: Castagnino, A. M., Díaz, K. E., Rosini, M. B. Consumption of vegetables as a health factor [en línea]. Horticulture International Journal. 2023, 7(4). Disponible en: https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/17705
Resumen: Introduction: The consumption of vegetables as food, in a broad sense (including fruits, medicinal herbs and condiments, among other edible vegetables), is fundamental for their nutritional value and their disease-preventive effect. The objective of this note is to provide an overview of the importance of the production and consumption of a diversity of Intensive Vegetable Productions of Healthy Food, in order to promote the “Empowerment” of the population and the generation of pro-sumers (producers - consumers) and entrepreneurs.
URI: https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/17705
ISSN: 2576-4462 (online)
Disciplina: INGENIERIA EN ALIMENTOS
Derechos: Acceso abierto
Fuente: Horticulture International Journal. 2023, 7(4)
Aparece en las colecciones: Artículos

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato
Consumption-vegetables-health-factor.pdf372,11 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro Dublin Core completo del ítem

Visualizaciones de página(s)

33
comprobado en 27-abr-2024

Descarga(s)

13
comprobado en 27-abr-2024

Google ScholarTM

Ver en Google Scholar



Este ítem está sujeto a una Licencia Creative Commons Creative Commons