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Título : Consumption of vegetables as a health factor
Autor : Castagnino, Ana María 
Díaz, K. E. 
Rosini, María Belén 
Palabras clave : ALIMENTACIONPREVENCION DE ENFERMEDADESESPECIES VEGETALESFRUTASALIMENTOS SANOSPRODUCCION ALIMENTARIACONSUMIDORES
Fecha de publicación : 2023
Cita : Castagnino, A. M., Díaz, K. E., Rosini, M. B. Consumption of vegetables as a health factor [en línea]. Horticulture International Journal. 2023, 7(4). Disponible en: https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/17705
Resumen : Introduction: The consumption of vegetables as food, in a broad sense (including fruits, medicinal herbs and condiments, among other edible vegetables), is fundamental for their nutritional value and their disease-preventive effect. The objective of this note is to provide an overview of the importance of the production and consumption of a diversity of Intensive Vegetable Productions of Healthy Food, in order to promote the “Empowerment” of the population and the generation of pro-sumers (producers - consumers) and entrepreneurs.
URI : https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/17705
ISSN : 2576-4462 (online)
Disciplina: INGENIERIA EN ALIMENTOS
Derechos: Acceso abierto
Aparece en las colecciones: Artículos

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