Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/17705
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Castagnino, Ana María | es |
dc.contributor.author | Díaz, K. E. | es |
dc.contributor.author | Rosini, María Belén | es |
dc.date.accessioned | 2024-02-02T13:01:30Z | - |
dc.date.available | 2024-02-02T13:01:30Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Castagnino, A. M., Díaz, K. E., Rosini, M. B. Consumption of vegetables as a health factor [en línea]. Horticulture International Journal. 2023, 7(4). Disponible en: https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/17705 | es |
dc.identifier.issn | 2576-4462 (online) | - |
dc.identifier.uri | https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/17705 | - |
dc.description.abstract | Introduction: The consumption of vegetables as food, in a broad sense (including fruits, medicinal herbs and condiments, among other edible vegetables), is fundamental for their nutritional value and their disease-preventive effect. The objective of this note is to provide an overview of the importance of the production and consumption of a diversity of Intensive Vegetable Productions of Healthy Food, in order to promote the “Empowerment” of the population and the generation of pro-sumers (producers - consumers) and entrepreneurs. | es |
dc.format | application/pdf | es |
dc.language.iso | eng | es |
dc.rights | Acceso abierto | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ | * |
dc.source | Horticulture International Journal. 2023, 7(4) | es |
dc.subject | ALIMENTACION | es |
dc.subject | PREVENCION DE ENFERMEDADES | es |
dc.subject | ESPECIES VEGETALES | es |
dc.subject | FRUTAS | es |
dc.subject | ALIMENTOS SANOS | es |
dc.subject | PRODUCCION ALIMENTARIA | es |
dc.subject | CONSUMIDORES | es |
dc.title | Consumption of vegetables as a health factor | es |
dc.type | Artículo | es |
uca.disciplina | INGENIERIA EN ALIMENTOS | es |
uca.issnrd | 1 | es |
uca.affiliation | Fil: Castagnino, Ana María. Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Centro Regional de Estudio Sistémico de Cadenas Agroalimentarias; Argentina | es |
uca.affiliation | Fil: Castagnino, Ana María. Pontificia Universidad Católica Argentina. Facultad de Ingeniería y Ciencias Agrarias; Argentina | es |
uca.affiliation | Fil: Díaz, K. E. Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Centro Regional de Estudio Sistémico de Cadenas Agroalimentarias; Argentina | es |
uca.affiliation | Fil: Rosini, María Belén. Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Centro Regional de Estudio Sistémico de Cadenas Agroalimentarias; Argentina | es |
uca.affiliation | Fil: Rosini, María Belén. Comisión de Investigaciones Científicas. Laboratorio de Biología Funcional y Biotecnología; Argentina | es |
uca.affiliation | Fil: Rosini, María Belén. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto de Investigaciones en Biodiversidad y Biotecnología | es |
uca.version | publishedVersion | es |
item.grantfulltext | open | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
item.languageiso639-1 | en | - |
Aparece en las colecciones: | Artículos |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Consumption-vegetables-health-factor.pdf | 372,11 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Visualizaciones de página(s)
33
comprobado en 27-abr-2024
Descarga(s)
13
comprobado en 27-abr-2024
Google ScholarTM
Consultar
Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons