Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/17705
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorCastagnino, Ana Maríaes
dc.contributor.authorDíaz, K. E.es
dc.contributor.authorRosini, María Belénes
dc.date.accessioned2024-02-02T13:01:30Z-
dc.date.available2024-02-02T13:01:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationCastagnino, A. M., Díaz, K. E., Rosini, M. B. Consumption of vegetables as a health factor [en línea]. Horticulture International Journal. 2023, 7(4). Disponible en: https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/17705es
dc.identifier.issn2576-4462 (online)-
dc.identifier.urihttps://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/17705-
dc.description.abstractIntroduction: The consumption of vegetables as food, in a broad sense (including fruits, medicinal herbs and condiments, among other edible vegetables), is fundamental for their nutritional value and their disease-preventive effect. The objective of this note is to provide an overview of the importance of the production and consumption of a diversity of Intensive Vegetable Productions of Healthy Food, in order to promote the “Empowerment” of the population and the generation of pro-sumers (producers - consumers) and entrepreneurs.es
dc.formatapplication/pdfes
dc.language.isoenges
dc.rightsAcceso abierto*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.sourceHorticulture International Journal. 2023, 7(4)es
dc.subjectALIMENTACIONes
dc.subjectPREVENCION DE ENFERMEDADESes
dc.subjectESPECIES VEGETALESes
dc.subjectFRUTASes
dc.subjectALIMENTOS SANOSes
dc.subjectPRODUCCION ALIMENTARIAes
dc.subjectCONSUMIDORESes
dc.titleConsumption of vegetables as a health factores
dc.typeArtículoes
uca.disciplinaINGENIERIA EN ALIMENTOSes
uca.issnrd1es
uca.affiliationFil: Castagnino, Ana María. Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Centro Regional de Estudio Sistémico de Cadenas Agroalimentarias; Argentinaes
uca.affiliationFil: Castagnino, Ana María. Pontificia Universidad Católica Argentina. Facultad de Ingeniería y Ciencias Agrarias; Argentinaes
uca.affiliationFil: Díaz, K. E. Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Centro Regional de Estudio Sistémico de Cadenas Agroalimentarias; Argentinaes
uca.affiliationFil: Rosini, María Belén. Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Centro Regional de Estudio Sistémico de Cadenas Agroalimentarias; Argentinaes
uca.affiliationFil: Rosini, María Belén. Comisión de Investigaciones Científicas. Laboratorio de Biología Funcional y Biotecnología; Argentinaes
uca.affiliationFil: Rosini, María Belén. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto de Investigaciones en Biodiversidad y Biotecnologíaes
uca.versionpublishedVersiones
item.grantfulltextopen-
item.languageiso639-1en-
item.fulltextWith Fulltext-
Aparece en las colecciones: Artículos
Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato
Consumption-vegetables-health-factor.pdf372,11 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro sencillo del ítem

Visualizaciones de página(s)

33
comprobado en 27-abr-2024

Descarga(s)

13
comprobado en 27-abr-2024

Google ScholarTM

Consultar



Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons Creative Commons