Publicaciones con filiación UCA en el Repositorio
(Otros)

Refinado Por:
Autor:  Rocha Parra, Diego F.

Resultados 1-7 de 7.

Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)
12018Chemical characterization of an encapsulated red wine powder and its effects on neuronal cellsRocha Parra, Diego F. ; Chirife, Jorge ; Zamora, María Clara ; de Pascual-Teresa, Sonia 
22018The influence of different air-drying conditions on bioactive compounds and antioxidant activity of berriesBustos, Mariela C. ; Rocha Parra, Diego F. ; Rueda Sampedro, Ines ; de Pascual-Teresa, Sonia ; León, Alberto E. 
32017Efecto sobre las especies reactivas de oxigeno (ROS) de desalcoholizados de vino tinto y sidra en una linea celular neuronal SH-SY5YRocha Parra, Diego F. ; Chirife, Jorge ; Zamora, María Clara ; Veses, Ana ; de Pascual-Teresa, Sonia 
42017Drying/encapsulation of red wine to produce ingredients for healthy foodsÁlvarez Gaona, Izmari Jasel ; Rocha Parra, Diego F. ; Zamora, María Clara ; Chirife, Jorge 
52016Influence of storage conditions on phenolic compounds stability, antioxidant capacity and colour of freeze-dried encapsulated red wineRocha Parra, Diego F. ; Lanari, M. C. ; Zamora, María Clara ; Chirife, Jorge 
62016Application of hedonic dynamics using multiplesip temporal-liking and facial expression for evaluation of a new beverageRocha Parra, Diego F. ; Chirife, Jorge ; Zamora, María Clara ; García Burgos, David ; Munsch, Simone 
72015Influence of information, gender and emotional status for detecting small differences in the acceptance of a new healthy beverageRocha Parra, Diego F. ; Galmarini, Mara Virginia ; Chirife, Jorge ; Zamora, María Clara