Skip navigation
Inglés
Español
Inicio
Colecciones
Investigación (CRIS)
Acerca de
Explorar por
Publicaciones
Estadísticas
Ayuda
Servicios
Mi DSpace
Alertas
Editar perfil
Repositorio Institucional UCA
DSpace-CRIS @ UCA
Publicaciones
Buscar por Tema
TREHALOSA
Introduzca un tema
O bien, seleccione una letra de abajo para navegar por tema
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Ordenar por:
Fecha de publicación
Fecha de envío
En orden:
Ascendente
Descendente
Resultados por página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Registro:
Todo
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
Vista previa
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
2008
Aromatic profiles of spray-dried encapsulated orange flavours : influence of matrix composition on the aroma retention evaluated by sensory analysis and electronic nose techniques
Galmarini, Mara Virginia
;
Zamora, María Clara
;
Baby, R.
;
Chirife, Jorge
;
Mesina, V.
2011
Comparison of the viscosity of trehalose and sucrose solutions at various temperatures: Effect of guar gum addition
Galmarini, Mara Virginia
;
Baeza, Rosa
;
Sánchez, Virginia Estela
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2012
Efecto de la refrigeración y la adición de trehalosa en los parámetros de viabilidad microscópicos de semen bovino
Rossi, Alejandro
2014
Efecto de la trehalosa en la fragmentación del ADN en el espermatozoide bovino
Salinas Somoza, Natalia
2011
Efecto de la trehalosa en la viabilidad de semen ovino refrigerado
Dinatolo, Eduardo Federico
2012
Evaluación de la germinación de semillas de cynara cardunculus (L.) y panicum virgatum (L.) en soluciones de trehalosa
Lisjak, Gastón Iván
2009
Gustatory reaction time and time intensity measurements of trehalose and sucrose solutions and their mixtures
Galmarini, Mara Virginia
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2017
Kinetics of water sorption and sugar crystallization in freeze-dried bananas previously immersed in concentrated sucrose and trehalose solution
Iglesias, Héctor
;
Galmarini, Mara Virginia
;
Díaz Barrios, Luis F.
;
Chirife, Jorge
2008
The effect of trehalose, sucrose and maltodextrin addition on physicochemical and sensory aspects of freeze - dried strawberry puree
Galmarini, Mara Virginia
;
Schebor, Carolina
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2010
Trehalose as a drying aid of fruit products: influence on physical properties, sensory characteristics and volatile retention
Galmarini, Mara Virginia
;
van Baren, C.M.
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge