Skip navigation
Inglés
Español
Inicio
Colecciones
Investigación (CRIS)
Acerca de
Explorar por
Publicaciones
Estadísticas
Ayuda
Servicios
Mi DSpace
Alertas
Editar perfil
Repositorio Institucional UCA
DSpace-CRIS @ UCA
Publicaciones
Buscar por Area
Laboratorio de Ingeniería en Alimentos
Introduzca un área
O bien, seleccione una letra de abajo para navegar por área
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Ordenar por:
Fecha de envío
Fecha de publicación
En orden:
Ascendente
Descendente
Resultados por página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Registro:
Todo
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 6 a 23 de 23
< Anterior
Vista previa
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
2017
Drying/encapsulation of red wine to produce ingredients for healthy foods
Álvarez Gaona, Izmari Jasel
;
Rocha Parra, Diego F.
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2022
Encapsulation of phenolic compounds by spray drying of Ancellotta and Aspirant Bouchet wines to produce powders with potential use as natural food colorants
Álvarez Gaona, Izmari Jasel
;
Fanzone, Martín
;
Galmarini, Mara Virginia
;
Chirife, Jorge
;
Ferreras Charro, Rebeca
;
García Estévez, Ignacio
;
Escribano Bailón, María Teresa
2017
Estudio de la cinética de degradación de antocianinas y color durante el almacenamiento de jugos de cassis y sauco
Busso Casati, Carolina
;
Sanchez, Virginia Estela
;
Baeza, Rosa
2010
Evaluation of Norrish's equation for correlating the water activity of highly concentrated solutions of sugars, polyols and polyethylene glycols
Baeza, Rosa
;
Pérez, Adriana
;
Sánchez, Virginia
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2017
Experimental determination of surface heat transfer coefficient in a dry ice-ethanol cooling bath using a numerical approach
Santos, María V.
;
Sansiñena, Marina Julia
;
Zaritzky, Noemí
;
Chirife, Jorge
2013
Freeze-drying encapsulation of red wine polyphenols in an amorphous matrix of maltodextrin
Sánchez, Virginia Estela
;
Baeza, Rosa
;
Galmarini, Mara Virginia
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2022
Influencia del pastoreo en la composición de las paredes celulares de Lotus tenuis y Botriocloa laguroides
Vago, María Elena
;
Koundukdjian, Juan Martín
;
Zavala, Jorge Alberto
;
Ciancia, Marina
2009
Literature review on linear regression equations for relating water activity to moisture content in floral honeys : development of a weighted average equation
Pérez, Adriana
;
Sánchez, Virginia
;
Baeza, Rosa
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2024
Phenolic composition and sensory dynamic profile of chocolate samples enriched with red wine and blueberry powders
Álvarez Gaona, Izmari Jasel
;
Fanzone, Martín L.
;
Chirife, Jorge
;
Ferreras Charro, Rebeca
;
García Estévez, Ignacio
;
Escribano Bailón, María Teresa
;
Galmarini, Mara V.
2009
Physicochemical changes and sensory characterization of a balsamic vinegar dressing at different °brix
Chirife, Jorge
;
Sansiñena, Marina Julia
;
Galmarini, Mara Virginia
;
Zamora, María Clara
2023
Physicochemical properties and anthocyanin content of commercially manufactured elderberry jams from Patagonia (Argentina)
Baeza, Rosa
;
Busso Casati, Carolina
;
Sánchez, Virginia Estela
;
López, Paula
;
Chirife, Jorge
2014
PP 12 Efecto del estrés salino sobre el contenido de fibra de tallos y hojas de Lotus tenuis al estado vegetativo
Vago, María Elena
;
Ciancia, Marina
;
Defferrari, M.L.
;
Calvi, L.
;
Pestalardo, Carlos
;
Pérez, A.
;
Zavala, Jorge A.
2021
Salt stress on Lotus tenuis triggers cell wall polysaccharide changes affecting their digestibility by ruminants
Vago, María Elena
;
Jaurena, Gustavo
;
Estevez, José M.
;
Agueda Castro, María
;
Zavala, Jorge Alberto
;
Ciancia, Marina
2011
Spray drying encapsulation of citral in sucrose or trehalose matrices : physicochemical and sensory characteristics
Sosa, Natalia
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
;
Schebor, Carolina
2012
Stability of individual phenolic compounds and antioxidant activity during storage of a red wine powder
Galmarini, Mara Virginia
;
Maury, Chantal
;
Mehinagic, Emira
;
Sanchez, Virginia
;
Baeza, Rosa
;
Mignot, Sophie
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2020
Storage stability of anthocyanins in freeze-dried elderberry pulp using low proportions of encapsulating agents
Baeza, Rosa
;
Sanchez, Virginia Estela
;
Molinari, Fabricio
;
Chirife, Jorge
;
López, Paula
;
Salierno, Gabriel
2008
The effect of trehalose, sucrose and maltodextrin addition on physicochemical and sensory aspects of freeze - dried strawberry puree
Galmarini, Mara Virginia
;
Schebor, Carolina
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2015
Thermal degradation kinetics of monomeric anthocyanins, colour changes and storage effect in elderberry juices
Busso Casati, Carolina
;
Baeza, Rosa
;
Sánchez, Virginia See "Sánchez, Virginia Estela"
;
Catalano, Alejandra
;
López, Paula
;
Zamora, María Clara