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Autor
1
Chirife, Jorge
1
Escribano Bailón, María Teresa
1
Fanzone, Martín L.
1
Ferreras Charro, Rebeca
1
Galmarini, M. V.
1
Galmarini, Mara V.
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García Estévez, Ignacio
1
Plano, S.
1
Tortorello, C.
1
Vigo, D.
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Tema
1
ARANDANO
1
CABERNET SAUVIGNON
1
CHOCOLATE
1
COMPUESTOS FENOLICOS
1
CRONOBIOLOGIA
1
DOMINIO TEMPORAL DE LA SENSACION
1
GUSTO
1
PERCEPCION SENSORIAL
1
RITMO CIRCADIANO
1
SECADO POR ASPERSION
.
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Fecha de publicación
2
2020 - 2025
Tipo de Material
2
Artículo
Fulltext
2
With Fulltext
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Fecha de publicación
Título
Autor(es)
1
2025
Development and validation of a protocol to determine product perception in relation to the moment of the day
Visalli, M.
;
Plano, S.
;
Tortorello, C.
;
Vigo, D.
;
Galmarini, M. V.
2
2024
Phenolic composition and sensory dynamic profile of chocolate samples enriched with red wine and blueberry powders
Álvarez Gaona, Izmari Jasel
;
Fanzone, Martín L.
;
Chirife, Jorge
;
Ferreras Charro, Rebeca
;
García Estévez, Ignacio
;
Escribano Bailón, María Teresa
;
Galmarini, Mara V.
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