Buscar por Tema
COLOR
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Vista previa | Fecha de publicación | Título | Autor(es) |
| 2017 | Comparison of the kinetics of monomeric anthocyanins loss and colour changes in thermally treated blackcurrant, maqui berry and blueberry pulps from Argentina | Busso Casati, Carolina ; Baeza, Rosa ; Sánchez, Virginia Estela |
| 2022 | Effect of aging and retail display conditions on the color and oxidant/antioxidant status of beef from steers finished with dg-supplemented diets | Merayo, Manuela ; Rizzo, Sergio Aníbal ; Rossetti, Luciana ; Pighin, Dario ; Grigioni, Gabriela |
| 2023 | Emojis en tareas de categorización : una nueva forma de evaluar el conocimiento conceptual | Martínez-Cuitiño, María Macarena ; Zamora, Dolores Jazmín ; Romero, Nicolás Nahuel ; Barreyro, Juan Pablo |
| 2017 | Estudio de la cinética de degradación de antocianinas y color durante el almacenamiento de jugos de cassis y sauco | Busso Casati, Carolina ; Sanchez, Virginia Estela ; Baeza, Rosa |
| 2020 | Storage stability of anthocyanins in freeze-dried elderberry pulp using low proportions of encapsulating agents | Baeza, Rosa ; Sanchez, Virginia Estela ; Molinari, Fabricio ; Chirife, Jorge ; López, Paula ; Salierno, Gabriel |
| 2015 | Thermal degradation kinetics of monomeric anthocyanins, colour changes and storage effect in elderberry juices | Busso Casati, Carolina ; Baeza, Rosa ; Sánchez, Virginia See "Sánchez, Virginia Estela" ; Catalano, Alejandra ; López, Paula ; Zamora, María Clara |