Buscar por Tema COLOR

Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)
comparison-kinetics-monomeric.pdf.jpg2017Comparison of the kinetics of monomeric anthocyanins loss and colour changes in thermally treated blackcurrant, maqui berry and blueberry pulps from ArgentinaBusso Casati, Carolina ; Baeza, Rosa ; Sánchez, Virginia Estela 
effect-aging-retail-display.pdf.jpg2022Effect of aging and retail display conditions on the color and oxidant/antioxidant status of beef from steers finished with dg-supplemented dietsMerayo, Manuela ; Rizzo, Sergio Aníbal ; Rossetti, Luciana ; Pighin, Dario ; Grigioni, Gabriela 
emojis-tareas.pdf.jpg2023Emojis en tareas de categorización : una nueva forma de evaluar el conocimiento conceptualMartínez-Cuitiño, María Macarena ; Zamora, Dolores Jazmín ; Romero, Nicolás Nahuel ; Barreyro, Juan Pablo 
estudio-cinetica-degradacion-antocianinas.pdf.jpg2017Estudio de la cinética de degradación de antocianinas y color durante el almacenamiento de jugos de cassis y saucoBusso Casati, Carolina ; Sanchez, Virginia Estela ; Baeza, Rosa 
storage-stability-anthocyanins.pdf.jpg2020Storage stability of anthocyanins in freeze-dried elderberry pulp using low proportions of encapsulating agentsBaeza, Rosa ; Sanchez, Virginia Estela ; Molinari, Fabricio ; Chirife, Jorge ; López, Paula ; Salierno, Gabriel 
thermal-degradation-kinetics-monomeric.pdf.jpg2015Thermal degradation kinetics of monomeric anthocyanins, colour changes and storage effect in elderberry juicesBusso Casati, Carolina ; Baeza, Rosa ; Sánchez, Virginia See "Sánchez, Virginia Estela" ; Catalano, Alejandra ; López, Paula ; Zamora, María Clara