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Autor
4
Goldner, María Cristina
4
Zamora, María Clara
1
Bandoni, Arnaldo
1
Di Leo Lira, Paola
1
Galmarini, Mara Virginia
1
Gianninoto, Hernando
Tema
2
VINO TINTO
1
AGUA
1
ANALISIS ORGANOLEPTICO
1
ANALISIS SENSORIAL
1
ASTRINGENTES
1
ETANOL
1
GELIFICACION
1
PERCEPCION SENSORIAL
1
POLIFENOLES
1
SABOR
.
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Fecha de publicación
1
2010 - 2019
3
2000 - 2009
Tipo de Material
4
Artículo
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Refinado Por:
Fulltext:
With Fulltext
Resultados 1-4 de 4.
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Fecha de publicación
Título
Autor(es)
1
2010
Effect of polyphenol concentrations on astringency perception and its correlation with gelatin index of red wine
Goldner, María Cristina
;
Zamora, María Clara
2
2009
Effect of ethanol level in the perception of aroma attributes and the detection of volatile compounds in red wine
Goldner, María Cristina
;
Zamora, María Clara
;
Di Leo Lira, Paola
;
Gianninoto, Hernando
;
Bandoni, Arnaldo
3
2007
Sensory characterization of vitis vinifera cv. Malbec wines from seven viticulture regions of Argentina
Goldner, María Cristina
;
Zamora, María Clara
4
2006
Sourness–sweetness interactions in different media: white wine, ethanol and water
Zamora, María Clara
;
Goldner, María Cristina
;
Galmarini, Mara Virginia
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