Skip navigation
Inglés
Español
Inicio
Colecciones
Investigación (CRIS)
Acerca de
Explorar por
Publicaciones
Estadísticas
Ayuda
Servicios
Mi DSpace
Alertas
Editar perfil
Repositorio Institucional UCA
DSpace-CRIS @ UCA
Publicaciones
Buscar por Autor
Zamora, María Clara
Introduzca un apellido
O bien, seleccione una letra de abajo para navegar por el apellido
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
En orden:
Ascendente
Descendente
Resultados por página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Registro:
Todo
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 39 a 44 de 44
< Anterior
Vista previa
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
2008
The effect of trehalose, sucrose and maltodextrin addition on physicochemical and sensory aspects of freeze - dried strawberry puree
Galmarini, Mara Virginia
;
Schebor, Carolina
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2015
Thermal degradation kinetics of monomeric anthocyanins, colour changes and storage effect in elderberry juices
Busso Casati, Carolina
;
Baeza, Rosa
;
Sánchez, Virginia See "Sánchez, Virginia Estela"
;
Catalano, Alejandra
;
López, Paula
;
Zamora, María Clara
2018
Time-intensity and reaction-time methodology applied to the dynamic perception and liking of bitterness in relation to body mass index
León Bianchi, L.
;
Galmarini, Mara Virginia
;
García Burgos, David
;
Zamora, María Clara
2010
Trehalose as a drying aid of fruit products: influence on physical properties, sensory characteristics and volatile retention
Galmarini, Mara Virginia
;
van Baren, C.M.
;
Zamora, María Clara
;
Chirife, Jorge
2012
Understanding apple consumers' expectations in terms of likes and dislikes : use of comment analysis in a cross-cultural study
Galmarini, Mara Virginia
;
Symoneaux, R.
;
Chollet, S.
;
Zamora, María Clara
2013
Whey protein concentrate gels with different sucrose content : instrumental texture measurements and sensory perception
Yamul, Diego K.
;
Galmarini, Mara Virginia
;
Lupano, Cecilia E.
;
Zamora, María Clara