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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorLópez, Débora Nataliaes
dc.contributor.authorGalante, Micaelaes
dc.contributor.authorRaimundo, Geraldinees
dc.contributor.authorSpelzini, Daríoes
dc.contributor.authorBoeris, Valeriaes
dc.date.accessioned2019-09-17T21:19:10Z-
dc.date.available2019-09-17T21:19:10Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationLópez DN, Galante M, Raimundo G, Spelzini D, Boeris V. Functional properties of amaranth, quinoa and chia proteins and the biological activities of their hydrolyzates [en línea]. Food Research International. 2019;116:419–429. doi:10.1016/j.foodres.2018.08.056 Disponible en: https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/8759es
dc.identifier.issn0963-9969-
dc.identifier.urihttps://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/8759-
dc.description.abstractAbstract: Amaranth, quinoa and chia are non-conventional sources of proteins whose interest has increased in recent years due to their excellent nutritional value. Vegetable proteins can be used as food ingredients to replace animal proteins in human diet. The present article provides a comprehensive analysis of amaranth, quinoa and chia proteins and focuses on their solubility, superficial, gelling and textural properties as well as on the biological activities of enzymatic hydrolyzates.es
dc.formatapplication/pdfes
dc.language.isoenges
dc.publisherElsevieres
dc.rightsAcceso abierto. 1 año de embargo*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.sourceFood Research International. 2019;116:419–429es
dc.subjectQUINOAes
dc.subjectAMARANTOes
dc.subjectCHIAes
dc.subjectABSORCION DE AGUAes
dc.subjectPROTEINAS VEGETALESes
dc.subjectGRASAes
dc.subjectGELIFICACIONes
dc.titleFunctional properties of amaranth, quinoa and chia proteins and the biological activities of their hydrolyzateses
dc.typeArtículoes
dc.identifier.doi10.1016/j.foodres.2018.08.056-
uca.disciplinaINGENIERIA EN ALIMENTOSes
uca.issnrd1es
uca.affiliationFil: López, Débora. Pontificia Universidad Católica Argentina. Facultad de Química e Ingeniería del Rosario; Argentinaes
uca.affiliationFil: López, Débora. Universidad Nacional de Rosario. Facultad de Ciencias Bioquímicas y Farmacéuticas. Departamento de Química Física. Área Fisicoquímica; Argentinaes
uca.affiliationFil: López, Débora. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentinaes
uca.affiliationFil: Galante, Micaela. Pontificia Universidad Católica Argentina. Facultad de Química e Ingeniería del Rosario; Argentinaes
uca.affiliationFil: Galante, Micaela. Universidad Nacional de Rosario. Facultad de Ciencias Bioquímicas y Farmacéuticas. Departamento de Química Física. Área Fisicoquímica; Argentinaes
uca.affiliationFil: Galante, Micaela. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentinaes
uca.affiliationFil: Raimundo, Geraldine. Universidad Nacional de Rosario. Facultad de Ciencias Bioquímicas y Farmacéuticas. Área Idiomas; Argentinaes
uca.affiliationFil: Spelzini, Darío. Pontificia Universidad Católica Argentina. Facultad de Química e Ingeniería del Rosario; Argentinaes
uca.affiliationFil: Spelzini, Darío. Universidad Nacional de Rosario. Facultad de Ciencias Bioquímicas y Farmacéuticas. Departamento de Química Física. Área Fisicoquímica; Argentinaes
uca.affiliationFil: Spelzini, Darío. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentinaes
uca.affiliationFil: Boeris, Valeria. Pontificia Universidad Católica Argentina. Facultad de Química e Ingeniería del Rosario; Argentinaes
uca.affiliationFil: Boeris, Valeria. Universidad Nacional de Rosario. Facultad de Ciencias Bioquímicas y Farmacéuticas. Departamento de Química Física. Área Fisicoquímica; Argentinaes
uca.affiliationFil: Boeris, Valeria. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentinaes
uca.versionacceptedVersiones
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
item.languageiso639-1en-
crisitem.author.deptFacultad de Química e Ingeniería del Rosario-
crisitem.author.deptDepartamento de Investigación Institucional-
crisitem.author.deptConsejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas-
crisitem.author.deptFacultad de Química e Ingeniería del Rosario-
crisitem.author.deptDepartamento de Investigación Institucional-
crisitem.author.deptFacultad de Química e Ingeniería del Rosario-
crisitem.author.deptDepartamento de Investigación Institucional-
crisitem.author.deptConsejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas-
crisitem.author.deptFacultad de Química e Ingeniería del Rosario-
crisitem.author.deptDepartamento de Investigación Institucional-
crisitem.author.deptConsejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas-
crisitem.author.orcid0000-0002-9309-2703-
crisitem.author.orcid0000-0002-5023-9330-
crisitem.author.orcid0000-0002-2978-6743-
crisitem.author.parentorgPontificia Universidad Católica Argentina-
crisitem.author.parentorgFacultad de Química e Ingeniería del Rosario-
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