Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/5438
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorZava, Marcoes
dc.contributor.authorSansiñena, Marina Juliaes
dc.date.accessioned2019-06-06T00:48:16Z-
dc.date.available2019-06-06T00:48:16Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationZava, MA; Sansiñena M. Buffalo dairy production : a review [en línea]. En: The buffalo (Bubalus bubalis) : production and research / Giorgio A. Presicce (ed.). Bentham Science, 2017. Disponivle en: https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/5438es
dc.identifier.isbn978-1-68108-418-3 (impreso)-
dc.identifier.isbn978-1-68108-417-6 (online)-
dc.identifier.urihttps://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/5438-
dc.description.abstractAbstract: Worldwide production of buffalo milk is steadily increasing. In this chapter, the worldwide distribution of buffalo milk production is described, with emphasis in production styles and characteristics by region. Representative buffalo breeds are described, along with production levels and general herd management. Relevant factors such as heat stress, animal nutrition, conversion efficiency, health management, calf rearing systems and sanitary milk production conditions are outlined. Factors influencing buffalo milk performance and production are outlined in this chapter; sexual maturity, calving interval, days in lactation, residual milk and performance according to age groups are presented.es
dc.formatapplication/pdfes
dc.language.isoenges
dc.publisherBentham Sciencees
dc.rightsAcceso Abiertoes
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/es
dc.sourcePostprint de la colaboración en la obra: The buffalo (Bubalus bubalis) : production and research / Giorgio A. Presicce (ed.). Bentham Science, 2017es
dc.sourceISBN 978-1-68108-418-3 (impreso)es
dc.sourceISBN 978-1-68108-417-6 (online)es
dc.subjectBUFALOes
dc.subjectLECHE DE BUFALAes
dc.subjectPRODUCCION LECHERAes
dc.subjectREPRODUCCIONes
dc.subjectDISTRIBUCION GEOGRAFICAes
dc.subjectNUTRICION ANIMALes
dc.subjectRAZASes
dc.subjectSELECCIONes
dc.titleBuffalo dairy production : a reviewes
dc.typeParte de libroes
uca.pathFacultad de Ingeniería y Ciencias Agrarias|Artículoses
uca.disciplinaCIENCIAS AGRARIASes
uca.filename/home/data-uca-generic/folder_generic_common/Ing. y Cs.Agrarias/Art�culos/buffalo-dairy-production-review/metadata.xmles
uca.issnrd1es
uca.affiliationFil: Zava, Marco. Asociación Argentina de Criadores de Búfalos; Argentinaes
uca.affiliationFil: Sansiñena, Marina. Pontificia Universidad Católica Argentina. Facultad de Ingeniería y Ciencias Agrarias; Argentinaes
uca.affiliationFil: Sansiñena, Marina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentinaes
uca.versionpublishedVersiones
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
item.languageiso639-1en-
crisitem.author.deptFacultad de Ingeniería y Ciencias Agrarias-
crisitem.author.parentorgPontificia Universidad Católica Argentina-
Aparece en las colecciones: Artículos
Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato
buffalo-dairy-production-review.pdf165,03 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro sencillo del ítem

Visualizaciones de página(s)

198
comprobado en 25-abr-2024

Descarga(s)

262
comprobado en 25-abr-2024

Google ScholarTM

Consultar


Altmetric


Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons Creative Commons