Skip navigation
English
Spanish
Home
Communities
& Collections
Research Information
About
Explore by
Research Outputs
Statistics
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Account details
Repositorio Institucional UCA
Repositorio Institucional UCA
Publicaciones
Buscar por Tema
GELIFICACION
Introduzca un tema
O bien, seleccione una letra de abajo para navegar por tema
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Ordenar por:
Fecha de envío
Fecha de publicación
En orden:
Ascendente
Descendente
Resultados por página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Registro:
Todo
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
RIS
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Enviar por mail
Vista previa
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
2010
Effect of polyphenol concentrations on astringency perception and its correlation with gelatin index of red wine
Goldner, María Cristina
;
Zamora, María Clara
2018
Effects of extraction pH of chia protein isolates on functional properties
López, Débora Natalia
;
Ingrassia, Romina
;
Busti, Pablo
;
Wagner, Jorge
;
Boeris, Valeria
;
Spelzini, Darío
2018
Functional properties of amaranth, quinoa and chia proteins and the biological activities of their hydrolyzates
López, Débora Natalia
;
Galante, Micaela
;
Raimundo, Geraldine
;
Spelzini, Darío
;
Boeris, Valeria
2018
Mineral fortification modifies physical and microstructural characteristics of milk gels coagulated by a bacterial enzymatic pool
Lombardi, Julia
;
Pellegrino, José Manuel
;
Soazo, Marina
;
Folmer Corrêa, Ana Paula
;
Brandelli, Adriano
;
Risso, Patricia H.
;
Boeris, Valeria