Browsing by Author Galante, Micaela

Showing results 1 to 10 of 10
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
amaranth-quinoa-chia-protein.pdf.jpg2018Amaranth, quinoa and chia protein isolates : physicochemical and structural propertiesLópez, Débora ; Galante, Micaela ; Robson, María ; Boeris, Valeria ; Spelzini, Darío 
caracterizacion-aislados-proteinas-vegetales.pdf.jpg2016Caracterización fisicoquímica de aislados de proteínas vegetalesBonino, Julia ; Cagnassi, Leonela ; Giudicci, Aldana ; Ibarra, Jorge ; Oriolani March, Paulina ; Vidal, Andrea ; Molina, Mara ; Flores, Alejandro ; López, Débora ; Montellano Duran, Natalia ; Galante, Micaela ; Spelzini, Darío ; Boeris, Valeria 
energeia16.jpg.jpg2019Caracterización fisicoquímica de materiales vegetalesGalliano, Juliana ; Cardozo, María Laura ; Rodriguez Livov, Lucía ; Bottero, María Gianina ; Baldor, Sofía ; Venica, Daniela del Rosario ; Giudici, Aldana ; Diani, Valeriana ; Paruzzo, Brenda ; Medeiros de Azevedo, Wendell ; Medeiros de Bezerra, Waleska Rayane Dantas ; Caninde de Sousa Junior, Francisco ; Nuara, Delfina ; Marangon, Flavia ; Vitantonio, Lucas ; Moreno, Nicole Nahir ; Leiva, Cristian Imanol ; López, Débora Natalia ; Galante, Micaela ; Forastieri, Pamela Soledad ; Spelzini, Darío ; Giordano, Enrique David V. ; Pedrido, María Laura ; Boeris, Valeria 
effects-enzymatic-hydrolysis-treatment.jpg.jpg2020Effects of the enzymatic hydrolysis treatment on functional and antioxidant properties of quinoa protein acid-induced gelsGalante, Micaela ; De Flaviis, Riccardo ; Boeris, Valeria ; Spelzini, Darío 
thumb.jpg.jpg2019Evaluation of the effect of Gleditsia amorphoides gum on the properties of rennet-induced milk protein gelsGalante, Micaela ; Boeris, Valeria ; Risso, Patricia H. 
functional-properties-amaranth-quinoa.jpg.jpg2018Functional properties of amaranth, quinoa and chia proteins and the biological activities of their hydrolyzatesLópez, Débora ; Galante, Micaela ; Raimundo, Geraldine ; Spelzini, Darío ; Boeris, Valeria 
influencedifferent-air-drying.pdf.jpg2017Microstructural and textural properties of rennet-induced milk protein gel : effect of guar gumGalante, Micaela ; Boeris, Valeria ; Álvarez, Estela ; Risso, Patricia H. 
peptidase-from-aspergillus-niger.pdf.jpg2018Peptidase from Aspergillus niger NRRL 3 : optimization of its production by solid-state fermentation, purification and characterizationLópez, Débora ; Galante, Micaela ; Ruggieri, Germán ; Piaruchi, Julia ; Dib, María E. ; Montellano Duran, Natalia ; Lombardi, Julia ; De Sanctis, Mariana ; Boeris, Valeria ; Risso, Patricia H. ; Spelzini, Darío 
produccion-proteasas-fungicas-hidrolisis.pdf.jpg2018Producción de proteasas fúngicas para la hidrólisis de proteínas vegetalesLópez, Débora ; Galante, Micaela ; Ruggieri, Germán ; Lombardi, Julia ; Boeris, Valeria ; Spelzini, Darío 
effect-carrageenan-acid-induced.pdf.jpg2018The effect of carrageenan on the acid-induced aggregation and gelation conditions of quinoa proteinsMontellano Duran, Natalia ; Galante, Micaela ; Spelzini, Darío ; Boeris, Valeria