Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/9582
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kovalskys, Irina | es |
dc.contributor.author | Fisberg, Mauro | es |
dc.contributor.author | Gómez, Georgina | es |
dc.contributor.author | Pareja, Rossina G. | es |
dc.contributor.author | Yépez García, Martha Cecilia | es |
dc.contributor.author | Cortés Sanabria, Lilia Y. | es |
dc.contributor.author | Herrera Cuenca, Marianella | es |
dc.contributor.author | Rigotti, Attilio | es |
dc.contributor.author | Guajardo, Viviana | es |
dc.contributor.author | Zalcman Zimberg, Ioná | es |
dc.contributor.author | Nogueira Previdelli, Ágatha | es |
dc.contributor.author | Moreno, Luis A. | es |
dc.contributor.author | Koletzko, Berthold | es |
dc.contributor.author | Estudio Latinoamericano de Nutrición y Salud | es |
dc.date.accessioned | 2020-03-26T02:00:07Z | - |
dc.date.available | 2020-03-26T02:00:07Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Kovalskys, I. et. al. Energy intake and food sources of eight Latin American countries : results from the Latin American Study of Nutrition and Health (ELANS) [en línea]. Public Health Nutrition. 2018, 21(14). doi:10.1017/S1368980018001222 Disponible en: https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/9582 | es |
dc.identifier.issn | 1368-9800 (impreso) | - |
dc.identifier.issn | 1475-2727 (online) | - |
dc.identifier.uri | https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/9582 | - |
dc.description.abstract | Abstract: Few previous studies in Latin America (LA) have provided data on dietary intake composition with a standardized methodology. The present study aimed to characterize energy intake (EI) and to describe the main food sources of energy in representative samples of the urban population from eight LA countries from the Latin American Study in Nutrition and Health (ELANS). | es |
dc.format | application/pdf | es |
dc.language.iso | eng | es |
dc.publisher | Cambridge University Press | es |
dc.rights | Acceso abierto | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ | * |
dc.source | Public Health Nutrition. 2018, 21(14) | es |
dc.subject | NUTRICION | es |
dc.subject | ALIMENTACION | es |
dc.subject | AMERICA LATINA | es |
dc.subject | DIETA | es |
dc.subject | CALORIAS | es |
dc.title | Energy intake and food sources of eight Latin American countries : results from the Latin American Study of Nutrition and Health (ELANS) | es |
dc.type | Artículo | es |
dc.identifier.doi | 10.1017/S1368980018001222 | - |
dc.identifier.pmid | 29848396 | - |
uca.disciplina | MEDICINA | es |
uca.issnrd | 1 | es |
uca.affiliation | Fil: Kovalskys, Irina. International Life Sciences Institute. Committee of Nutrition and Wellbeing; Argentina | es |
uca.affiliation | Fil: Kovalskys, Irina. Pontificia Universidad Católica Argentina. Facultad de Ciencias Médicas; Argentina | es |
uca.affiliation | Fil: Fisberg, Mauro. Hospital Infantil Sabara. Fundação Jose Luiz Egydio Setubal. Instituto Pensi; Brasil | es |
uca.affiliation | Fil: Fisberg, Mauro. Universidade Federal de São Paulo. Departamento de Pediatria; Brasil | es |
uca.affiliation | Fil: Gómez, Georgina. Universidad de Costa Rica. Escuela de Medicina. Departamento de Bioquímica; Costa Rica | es |
uca.affiliation | Fil: Pareja, Rossina G. Instituto de Investigación Nutricional; Perú | es |
uca.affiliation | Fil: Yépez García, Martha C. Universidad San Francisco de Quito. Colegio de Ciencias de la Salud; Ecuador | es |
uca.affiliation | Fil: Cortés Sanabria, Lilia Y. Pontificia Universidad Javeriana. Departamento de Nutrición y Bioquímica; Colombia | es |
uca.affiliation | Fil: Herrera-Cuenca, Marianella. Universidad Central de Venezuela. Centro de Estudiosdel Desarrollo; Venezuela | es |
uca.affiliation | Fil: Herrera-Cuenca, Marianella. Fundación Bengoa; Venezuela | es |
uca.affiliation | Fil: Rigotti, Attilio. Pontificia Universidad Católica. Escuela de Medicina. Centro de Nutrición Molecular y Enfermedades Crónicas. Departamento de Nutrición, Diabetes y Metabolismo; Chile | es |
uca.affiliation | Fil: Guajardo, Viviana. International Life Sciences Institute. Committee of Nutrition and Wellbeing; Argentina | es |
uca.affiliation | Fil: Zalcman Zimberg, Ioná. Universidade Federal de São Paulo. Departamento de Psicobiologia; Brasil | es |
uca.affiliation | Fil: Nogueira Previdelli, Agatha. Universidade São Judas Tadeu. Faculdade de Ciências Biológicas e da Saúde; Brasil | es |
uca.affiliation | Fil: Moreno, Luis A. University of Zaragoza. Centro de Investigación Biomédica en Red Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición. Instituto de Investigación Sanitaria Aragón; España | es |
uca.affiliation | Fil: Moreno, Luis A. University of Zaragoza. Instituto Agroalimentario de Aragón. Growth, Exercise, Nutrition and Development Research Group; España | es |
uca.affiliation | Fil: Koletzko, Berthold. University of Munich Medical Center. Dr. von Hauner Children’s Hospital. Division of Metabolic and Nutritional Medicine. Ludwig-Maximilians-Universität Munich; Alemania | es |
uca.version | publishedVersion | es |
item.fulltext | With Fulltext | - |
item.languageiso639-1 | en | - |
item.grantfulltext | open | - |
Aparece en las colecciones: | Artículos |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
energy-intake-food-sources.pdf | 195,28 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Visualizaciones de página(s)
280
comprobado en 27-abr-2024
Descarga(s)
252
comprobado en 27-abr-2024
Google ScholarTM
Consultar
Altmetric
Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons