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Montellano Duran, Natalia
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Vista previa | Fecha de publicación | Título | Autor(es) |
| 2016 | Caracterización fisicoquímica de aislados de proteínas vegetales | Bonino, Julia ; Cagnassi, Leonela ; Giudicci, Aldana ; Ibarra, Jorge ; Oriolani March, Paulina ; Vidal, Andrea ; Molina, Mara ; Flores, Alejandro ; López, Débora Natalia ; Montellano Duran, Natalia ; Galante, Micaela ; Spelzini, Darío ; Boeris, Valeria |
| 2019 | Characterization of acid – induced gels of quinoa proteins and carrageenan | Montellano Duran, Natalia ; Spelzini, Darío ; Boeris, Valeria |
| 2018 | Peptidase from Aspergillus niger NRRL 3 : optimization of its production by solid-state fermentation, purification and characterization | López, Débora Natalia ; Galante, Micaela ; Ruggieri, Germán ; Piaruchi, Julia ; Dib, María E. ; Montellano Duran, Natalia ; Lombardi, Julia ; De Sanctis, Mariana ; Boeris, Valeria ; Risso, Patricia H. ; Spelzini, Darío |
| 2018 | The effect of carrageenan on the acid-induced aggregation and gelation conditions of quinoa proteins | Montellano Duran, Natalia ; Galante, Micaela ; Spelzini, Darío ; Boeris, Valeria |