Buscar por Tema TREHALOSA


O bien, seleccione una letra de abajo para navegar por tema
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Mostrando resultados 2 a 10 de 10 < Anterior 
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)
comparison-viscosity-trehalose.pdf.jpg2011Comparison of the viscosity of trehalose and sucrose solutions at various temperatures: Effect of guar gum additionGalmarini, Mara Virginia ; Baeza, Rosa ; Sánchez, Virginia Estela ; Zamora, María Clara ; Chirife, Jorge 
doc.pdf.jpg2012Efecto de la refrigeración y la adición de trehalosa en los parámetros de viabilidad microscópicos de semen bovinoRossi, Alejandro 
doc.pdf.jpg2014Efecto de la trehalosa en la fragmentación del ADN en el espermatozoide bovinoSalinas Somoza, Natalia 
doc.pdf.jpg2011Efecto de la trehalosa en la viabilidad de semen ovino refrigeradoDinatolo, Eduardo Federico 
doc.pdf.jpg2012Evaluación de la germinación de semillas de cynara cardunculus (L.) y panicum virgatum (L.) en soluciones de trehalosaLisjak, Gastón Iván 
gustatory-reaction-time-measurements-trehalose.pdf.jpg2009Gustatory reaction time and time intensity measurements of trehalose and sucrose solutions and their mixturesGalmarini, Mara Virginia ; Zamora, María Clara ; Chirife, Jorge 
kinetics-water-sorption-sugar.pdf.jpg2017Kinetics of water sorption and sugar crystallization in freeze-dried bananas previously immersed in concentrated sucrose and trehalose solutionIglesias, Héctor ; Galmarini, Mara Virginia ; Díaz Barrios, Luis F. ; Chirife, Jorge 
effect-trehalose.pdf.jpg2008The effect of trehalose, sucrose and maltodextrin addition on physicochemical and sensory aspects of freeze - dried strawberry pureeGalmarini, Mara Virginia ; Schebor, Carolina ; Zamora, María Clara ; Chirife, Jorge 
trehalose-drying-aid.pdf.jpg2010Trehalose as a drying aid of fruit products: influence on physical properties, sensory characteristics and volatile retentionGalmarini, Mara Virginia ; van Baren, C.M. ; Zamora, María Clara ; Chirife, Jorge