Buscar por Autor Boeris, Valeria


O bien, seleccione una letra de abajo para navegar por el apellido
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Mostrando resultados 3 a 16 de 16 < Anterior 
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)
caracterizacion-aislados-proteinas-vegetales.pdf.jpg2016Caracterización fisicoquímica de aislados de proteínas vegetalesBonino, Julia ; Cagnassi, Leonela ; Giudicci, Aldana ; Ibarra, Jorge ; Oriolani March, Paulina ; Vidal, Andrea ; Molina, Mara ; Flores, Alejandro ; López, Débora Natalia ; Montellano Duran, Natalia ; Galante, Micaela ; Spelzini, Darío ; Boeris, Valeria 
energeia16.jpg.jpg2019Caracterización fisicoquímica de materiales vegetalesGalliano, Juliana ; Cardozo, María Laura ; Rodriguez Livov, Lucía ; Bottero, María Gianina ; Baldor, Sofía ; Venica, Daniela del Rosario ; Giudici, Aldana ; Diani, Valeriana ; Paruzzo, Brenda ; Medeiros de Azevedo, Wendell ; Medeiros de Bezerra, Waleska Rayane Dantas ; Caninde de Sousa Junior, Francisco ; Nuara, Delfina ; Marangon, Flavia ; Vitantonio, Lucas ; Moreno, Nicole Nahir ; Leiva, Cristian Imanol ; López, Débora Natalia ; Galante, Micaela ; Forastieri, Pamela Soledad ; Spelzini, Darío ; Giordano, Enrique David V. ; Pedrido, María Laura ; Boeris, Valeria 
characterization-acid-induced.pdf.jpg2019Characterization of acid – induced gels of quinoa proteins and carrageenanMontellano Duran, Natalia ; Spelzini, Darío ; Boeris, Valeria 
effects-extraction-ph-chia.PDF.jpg2018Effects of extraction pH of chia protein isolates on functional propertiesLópez, Débora Natalia ; Ingrassia, Romina ; Busti, Pablo ; Wagner, Jorge ; Boeris, Valeria ; Spelzini, Darío 
effects-enzymatic-hydrolysis-treatment.jpg.jpg2020Effects of the enzymatic hydrolysis treatment on functional and antioxidant properties of quinoa protein acid-induced gelsGalante, Micaela ; De Flaviis, Riccardo ; Boeris, Valeria ; Spelzini, Darío 
tapa frente.jpg.jpg2021Evaluación de la incorporación de bagazo cervecero en salchichas veganasLeiva, Cristian Imanol ; Moreno, Nicole Nahir ; Vitantonio, Lucas ; López, Débora Natalia ; Galante, Micaela ; Forastieri, Pamela Soledad ; Pedrido, María Laura ; Spelzini, Darío ; Giordano, Enrique David V. ; Boeris, Valeria 
thumb.jpg.jpg2019Evaluation of the effect of Gleditsia amorphoides gum on the properties of rennet-induced milk protein gelsGalante, Micaela ; Boeris, Valeria ; Risso, Patricia H. 
functional-properties-amaranth-quinoa.jpg.jpg2018Functional properties of amaranth, quinoa and chia proteins and the biological activities of their hydrolyzatesLópez, Débora Natalia ; Galante, Micaela ; Raimundo, Geraldine ; Spelzini, Darío ; Boeris, Valeria 
influencedifferent-air-drying.pdf.jpg2017Microstructural and textural properties of rennet-induced milk protein gel : effect of guar gumGalante, Micaela ; Boeris, Valeria ; Álvarez, Estela ; Risso, Patricia H. 
mineral-fortification-modifies-physical.pdf.jpg2018Mineral fortification modifies physical and microstructural characteristics of milk gels coagulated by a bacterial enzymatic poolLombardi, Julia ; Pellegrino, José Manuel ; Soazo, Marina ; Folmer Corrêa, Ana Paula ; Brandelli, Adriano ; Risso, Patricia H. ; Boeris, Valeria 
peptidase-from-aspergillus-niger.pdf.jpg2018Peptidase from Aspergillus niger NRRL 3 : optimization of its production by solid-state fermentation, purification and characterizationLópez, Débora Natalia ; Galante, Micaela ; Ruggieri, Germán ; Piaruchi, Julia ; Dib, María E. ; Montellano Duran, Natalia ; Lombardi, Julia ; De Sanctis, Mariana ; Boeris, Valeria ; Risso, Patricia H. ; Spelzini, Darío 
produccion-proteasas-fungicas-hidrolisis.pdf.jpg2018Producción de proteasas fúngicas para la hidrólisis de proteínas vegetalesLópez, Débora Natalia ; Galante, Micaela ; Ruggieri, Germán ; Lombardi, Julia ; Boeris, Valeria ; Spelzini, Darío 
structural-characterization-protein-isolates.pdf.jpg2017Structural characterization of protein isolates obtained from chia (Salvia hispanica L.) seedsLópez, Débora Natalia ; Ingrassia, Romina ; Busti, Pablo ; Bonino, Julia ; Delgado, Juan Francisco ; Wagner, Jorge ; Boeris, Valeria ; Spelzini, Darío 
effect-carrageenan-acid-induced.pdf.jpg2018The effect of carrageenan on the acid-induced aggregation and gelation conditions of quinoa proteinsMontellano Duran, Natalia ; Galante, Micaela ; Spelzini, Darío ; Boeris, Valeria